SGK KOLİ TOPLAMA PROGRAMI

#temsil

Değerli Meslektaşlarımız,

SGK ve Suriye mülteci reçetelerin toplama ve kuruma teslimi ücretsiz olarak Odamız tarafından yapılmaktadır. Reçeteler eczanenizden alınarak kuruma teslim edilmektedir. Toplama programının tam olarak gerçekleşebilmesi için Oda personeli eczaneye geldiğinde kutularınızın eksiksiz ve hazır  olması gerekir. Kutuları tam olmayan/hazırlamayan eczanenin kutuları alınmayacak. Hazırlanması için personel orda beklemeyecek, ikinci defa eczaneye kutu alımı için gidilmeyecektir.Kutu toplama programı aşağıda olup; belirlenen tarihlerde kutularınınız hazır olmasını önemle rica ederiz.

Not.  Kutu Hazırlama Duyuurmuz https://www.mardineczaciodasi.org.tr/duyuru/cok-onemli-sgk-koli-teslimi-degisiklileri-ve-posta-kargo-gonderimi-hakkinda-19529

ÖNEMLİ : Koli üzerine, poşet dosya içerisinde, koli içeriğinde bulunan her bir döküm / fatura grubu için, A, B, C şeklinde okunaklı, sıralı ve zımbalı olarak, eczane sicil ve evrak döküm numaralarına ait barkodları içeren "döküm özet bilgisi" çıktısının ikişer nüsha olarak şeffaf poşet içersine  (ABC bir zımbalı ve ABC ikinci zımbalı şeklinde) düşmesini engelleyecek biçimde yapıştırılması gerekmektedir.

10.08.2022 İdil-Şırnak-Silopi

11.08.2022 Cizre-Uludere-Beytüşebbap-Güçlükkonak